kuala lumpur

Saapuminen Kuala Lumpuriin ja jatkoreittisuunnitelma

Penangin George Townissa olin parin majatalovaihdon jälkeen neljä yötä siistissä Starlodgessa, 7 e/yö. Sen langaton netti oli ainakin toisessa kerroksessa niin heikko, että käytin sen sijaan Celcomin 3G:ä.

Penangista Kuala Lumpuriin oli Aasian-reissuni miellyttävin bussimatka, bussissa oli hyvät väljät istuimet (vain 3 kpl rinnakkain normaalin 4:n sijaan) ja taukojakin pidettiin kolmin kappalein. Matka kesti reilut viisi tuntia ja maksoi 7 e.

Kuala Lumpurin Chinatowniin (taas Chinatownissa, pitää varmaan lähteä Kiinaan jossain vaiheessa :)) saavuttuani totesin joidenkin Lonely Planetin listaamien budjettimajatalojen näyttävän kadulta melkoisilta murjuilta, joten kävin vielä netistä etsimässä uudempaa majoituslaitosta. Löysinkin The Travel Hub Guest Housen, 7 e ilmastoinnilla ja jaetulla kylpyhuoneella (mieluummin ottaisin toisin päin). Ilmainen wlan poikkeuksellisesti on oikeasti toimiva.

Suunnitelmissa oli jatkaa Malesian itärannikon paratiisisaarille Pulau Perhentianiin, mutta sääennusteet ovat nyt niin sateisia että lähdin kaupunkikierrokselle. Kuala Lumpurista jatkan Melakaan lähipäivinä ja sieltä Singaporeen.

20.10.09 lennän Kuala Lumpurista Ho Chi Minhiin Vietnamiin. Vietnamissa käyn Saigonin lisäksi ainakin Nha Trangissa. Kambodzassa käyn Phom Penhissä, Sihanoukvillessä ja Angkor Watissa. Laosin kohteet ovat Vientiane, Vang Vieng ja Luang Prabang. Näiden jälkeen on suunnitelmat vielä auki eli jatkanko seuraavaksi Myanmariin vai jonnekin muualle.

reissuesan valokuvagalleria – Malesia 25.9.09 – 20.10.09Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *