Kolumbian lippu

Ostin 263 euron lennot Kolumbiaan 4.10.-21.12.2011

Cartagena, Kolumbia


Kuvassa Cartagena, Kolumbia

Ostin lauantaina tarjouslennot Kolumbian Bogotaan ajalle 4.10.-21.12.2011 ja kirjoitin Matkafoorumille: ”Jostakin syystä Lufhansan sivut ovat eilisestä lähtien tarjonneet vielä huomattavasti edullisempia hintoja. Bogota 258 e 449 e:n sijaan jne. Itse käytin tilaisuutta hyväkseni ja ostin lennot. Saa nähdä peruuntuuko ostos vai pysyykö voimassa. Tuntuu, että jos tuo olisi pelkkä virhe järjestelmässä, olisi se jo korjattu aikoja sitten…”

Hinnoitteluvirheestä uutisoivat Aamulehti, Ilta-Sanomat ja Yle*. Lehdissä ei vielä vahvistettu pysyvätkö liput voimassa vai perutaanko. Itse uskon, että pysyvät voimassa.

*Vielä ei ole selvää, yrittääkö Lufthansa periä väärin hinnoitellut liput takaisin tai laskuttaa lennoista lisää. Duenhauptin mukaan yhtiön on ensin selvitettävä, paljonko lippuja myytiin. Hän arvioi, että myytyjen lippujen määrä voisi selvitä perjantaina tai lauantaina. Lufthansa tiedottaa lipun ostaneille asiakkaille sähköpostitse, miten asiassa menetellään.

Minulla ei ole vielä tarkempia matkasuunnitelmia tälle matkalle, mutta 2,5 kk aikana ehtisi hyvin reissata Kolumbian lisäksi myös sen eteläisissä naapurimaissa Equadorissa ja Perussa.Kolumbian itäiseen naapuriin Venezuelaan en aio tällä reissulla mennä. Venezuelassa matkustaminen ei ole kovin turvallista ja matkustamista hankaloittaa kahden vaihtokurssin käytäntö, virallisen ja mustan pörssin.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

4 kommenttia

  1. Moi! Minä varasin myös matkan, tosin vain 10 päivän, Bogotaan alkaen 16.10.2011. Tulen sinne poikani kanssa ja toivotaan, että LH ei yritä mitään noiden matkalippujen hinnan suhteen. Vikahan oli Heidän, ei Meidän. Hyvää kesää! Esko

  2. Kiitos samoin! Vielä näyttää hyvältä, ei ole tullut Lufhansalta mitään viestiä asian suhteen ja reilu viikko on jo kulunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *