Kolumbian lippu

Ostin 263 euron lennot Kolumbiaan 4.10.-21.12.2011

| Lukuaika 2 min
Cartagena, Kolumbia


Kuvassa Cartagena, Kolumbia

Ostin lauantaina tarjouslennot Kolumbian Bogotaan ajalle 4.10.-21.12.2011 ja kirjoitin Matkafoorumille: ”Jostakin syystä Lufhansan sivut ovat eilisestä lähtien tarjonneet vielä huomattavasti edullisempia hintoja. Bogota 258 e 449 e:n sijaan jne. Itse käytin tilaisuutta hyväkseni ja ostin lennot. Saa nähdä peruuntuuko ostos vai pysyykö voimassa. Tuntuu, että jos tuo olisi pelkkä virhe järjestelmässä, olisi se jo korjattu aikoja sitten…”

Hinnoitteluvirheestä uutisoivat Aamulehti, Ilta-Sanomat ja Yle*. Lehdissä ei vielä vahvistettu pysyvätkö liput voimassa vai perutaanko. Itse uskon, että pysyvät voimassa.

*Vielä ei ole selvää, yrittääkö Lufthansa periä väärin hinnoitellut liput takaisin tai laskuttaa lennoista lisää. Duenhauptin mukaan yhtiön on ensin selvitettävä, paljonko lippuja myytiin. Hän arvioi, että myytyjen lippujen määrä voisi selvitä perjantaina tai lauantaina. Lufthansa tiedottaa lipun ostaneille asiakkaille sähköpostitse, miten asiassa menetellään.

Minulla ei ole vielä tarkempia matkasuunnitelmia tälle matkalle, mutta 2,5 kk aikana ehtisi hyvin reissata Kolumbian lisäksi myös sen eteläisissä naapurimaissa Equadorissa ja Perussa.

Kolumbian itäiseen naapuriin Venezuelaan en aio tällä reissulla mennä. Venezuelassa matkustaminen ei ole kovin turvallista ja matkustamista hankaloittaa kahden vaihtokurssin käytäntö, virallisen ja mustan pörssin.