bangkok, Thaimaa

Bangkokiin ja Cha-amiin 29-31.8.09

Air Berlinin lentojen kanssa lauantaina ei ollut ongelmia. Helsinki – Berliini kesti 2 h ja Berliini – Bangkok käytännössä vajaat 10 h (aikataulun mukaan 9:10 h). Suvarnabhumin kentältä menin bussilla AE3 Bangkokin Sukhumvit-kaupunginosan Nana-pysäkille ja otin ilmastoidun huoneen Business Inn -hotellista Sukhuvit Soi 11/1:stä 12,5 eurolla.

Olin netistä googlannut parit Sukhumvitissä sijaitsevat urheiluravintolat formuloita varten ja katsoin formulat Larry’s Dive -ravintolassa. Pystyin myös seuraamaan reaaliaikaista ajanottoa omalta kannettavalta kun baarissa oli
ilmainen wlan. Syömingit ja juomingit tulivat maksamaan kympin.

Nyt maanantaina kiertelin Bangkokin Pantip Plaza -elektroniikkakauppakeskuksen viidessä kerroksessa (kuva yllä), mutta en ostanut mitään. Tietokonemyymälöitä oli valtavasti, mutta minua enemmän kiinnostavia kameraliikkeitä oli melko vähän ja videokameroiden valikoima oli heikko. Samsungin N120 -testivoittajaminiläppäriä myytiin 14900 bahtia & alv 7 %.

Bangkokin eteläinen bussiasema on melko kaukana keskustasta, minulla meni reilu tunti keskustan Pantip Plazalta kun menin sinne ilmajunalla, jokiveneellä ja bussilla. Bussimatka Cha-amiin kesti 2 h 45 min ja maksoi 3 euroa. Bussiasemalla oli lipunmyyntiluukkuja yli 90 kpl. Vasta Cha-amissa jouduin turvautumaan taksiin, moottoripyörätaksi päätieltä rantatielle maksoi euron. Matkaoppaan Memory House -hotellia ei löytynyt, mutta hotelleja oli mukavasti rantakadulla tarjolla, hintamainoksia kadulla. Ilmastoitu huone tuli maksamaan vain 6,50 euroa.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *