bangkok, Thaimaa

Bangkokiin ja Cha-amiin 29-31.8.09

| Lukuaika 2 min

Air Berlinin lentojen kanssa lauantaina ei ollut ongelmia. Helsinki – Berliini kesti 2 h ja Berliini – Bangkok käytännössä vajaat 10 h (aikataulun mukaan 9:10 h). Suvarnabhumin kentältä menin bussilla AE3 Bangkokin Sukhumvit-kaupunginosan Nana-pysäkille ja otin ilmastoidun huoneen Business Inn -hotellista Sukhuvit Soi 11/1:stä 12,5 eurolla.

Olin netistä googlannut parit Sukhumvitissä sijaitsevat urheiluravintolat formuloita varten ja katsoin formulat Larry’s Dive -ravintolassa. Pystyin myös seuraamaan reaaliaikaista ajanottoa omalta kannettavalta kun baarissa oli
ilmainen wlan. Syömingit ja juomingit tulivat maksamaan kympin.

Nyt maanantaina kiertelin Bangkokin Pantip Plaza -elektroniikkakauppakeskuksen viidessä kerroksessa (kuva yllä), mutta en ostanut mitään. Tietokonemyymälöitä oli valtavasti, mutta minua enemmän kiinnostavia kameraliikkeitä oli melko vähän ja videokameroiden valikoima oli heikko. Samsungin N120 -testivoittajaminiläppäriä myytiin 14900 bahtia & alv 7 %.

Bangkokin eteläinen bussiasema on melko kaukana keskustasta, minulla meni reilu tunti keskustan Pantip Plazalta kun menin sinne ilmajunalla, jokiveneellä ja bussilla. Bussimatka Cha-amiin kesti 2 h 45 min ja maksoi 3 euroa. Bussiasemalla oli lipunmyyntiluukkuja yli 90 kpl. Vasta Cha-amissa jouduin turvautumaan taksiin, moottoripyörätaksi päätieltä rantatielle maksoi euron. Matkaoppaan Memory House -hotellia ei löytynyt, mutta hotelleja oli mukavasti rantakadulla tarjolla, hintamainoksia kadulla. Ilmastoitu huone tuli maksamaan vain 6,50 euroa.