bangkok

Pattayalta Khoratiin ja Khon Kaeniin

Pattayalla tutkin majoitusvaihtoehtoja kävelemällä Jomtienin 13 kujaa ja Pattaya Cityn Soi Buakhaon päästä päähän. Ilmastoidun huoneen hinta wifillä ja tallelokerolla alkoi yhdeksästä eurosta. Yövyin Moonshinessa Jomtienilla (11 e), Phu Luangissa Soi Buakhaon eteläpäässä (9 e) ja Scandalicissa 2-kadun 9-kujalla (10 e). Phu Luangin sveitsiläinen omistaja ei suostu antamaan wlan-salasanaa kenellekään, vaan hän kirjoittaa sen itse asiakkaan koneeseen – salasanan saantia jouduin odottelemaan koko päivän.

Flunssan jokseenkin parannuttua matkustin Pattayalta ensin Bangkokin pohjoiselle bussiasemalle reilut 2 h. Saapumisterminaalin vähäiset opasteet olivat vain thaiksi, joten tietä lähtöterminaaliin piti kysellä pariin otteeseen. Lähtöterminaalissa oli toistasataaa laituria. Bangkokista Nakhon Ratschasimaan eli Khoratiin bussi ajeli nelisen tuntia. Khoratin torilla oli jotkut missikisat, osanottajat näyttivät transvestiiteilta/transseksuaaleilta.

Khoratissa tein halpuusennätyksen yöpymällä 3 e hotellihuoneessa, joka oli ihan hintansa väärti, mutta seuraavana yönä Khon Kaenissa otin ilmastoidun huoneen, 7 e. Saapuessani oli vielä niin kuuma etten halunnut jäädä odottelemaan yön viilentävää vaikutusta.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *