Kazbegi, Georgia

Matkailuvuosi 2012

Kuolleenmeren kellunta

Tammi-maaliskuu 2012

Ostin vuoden alussa uuden matkakameran, Canon S100:n ja olin tyytyväinen hankintaan. Kävin matkamessuilla Helsingissä ja voitin Lonely Planet -kirjapaketin. Reissuesan matkablogi pääsi matkailublogien TOP10-listalle.

Kävin helmikuussa Nokialla juoksulenkillä 23,9 asteen pakkasessa ja retkiluistelemassa Tampereen Näsijärvellä. Katselin ja videoin Tampereella penkkariajelua ja Yleisurheilun SM-hallikisoja. Maaliskuun alussa kävin Helsigissä GoExpo-messuilla.

Huhti-toukokuu 2012

Esa Isopahkala, Egyptin pyramidit

Päätin paikata ammottavan aukon sivistyksessä ja tein kolmen viikon kiertomatkan Egyptiin ja Israeliin. Kävin muun muassa kuumailmapallolennolla Luxorissa, Gizan pyramideilla, purjehduksella Niilillä ja kellumassa Kuolleessameressä.

Menomatkalla tutustuin Belgian Brysseliin ja paluumatkalla pysähdyin vapunpäivänä Tallinnassa.

Kesäkuu 2012

Kazbegi Georgia

Tein 8 päivän reissun Georgiaan, kävin Tbilisissä, Batumissa, Gorissa ja Kazbegissä. Lentoliput maksoivat vain 102 euroa.

Kävin katsomassa Tampereen Eliittikisat.Heinä-elokuu 2012

Venetsialaiset 2012

Bucket list 2012 näki päivänvalon. Kävin Tampereen Kukkaisviikoilla ja Korkeasaaressa Helsingissä.

Olin Himangalla viettämässä Venetsialaisia ja sain sukulaisilta luvan julkaista videon YouTubissa.

Syys-joulukuu 2012

En matkustanut minnekään, vaan opiskelin espanjaa Itä-Hämeen Opistossa Hartolassa. Tai no, kävin sentään itsenäisyyspäivän ilotulitusta katsomassa.

Mitä matkoja tulossa vuonna 2013?

Tammi-helmikuun 2013 opiskelen espanjaa Malagassa Espanjassa. Sen jälkeen suunnittelen tekeväni 2 kk matkan Dominikaaniseen tasavaltaan, lentoliput on vielä ostamatta. Kesällä saatan tehdä automatkan Venäjälle ja syksyllä suunannen Keski-Amerikkaan.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *